A YouTube, mint új dimenzió

Szerintünk a YouTube egy új ismerkedési forma, nem „celeb-nevelde”. A „videós akarok lenni” egy nagyon rossz irány, hiszen „Youtubberek” nem léteznek! Emberek léteznek a saját életükkel, mondanivalójukkal, illetve tehetségükkel. Híres akkor lehetsz, ha érdekes vagy. Híres akkor lehetsz, ha tehetséges vagy valamiben!

A digitális korszak előtt az emberek tehetsége tanult dolgokon alapult és visszajelzéseik sem lájkokban mutatkoztak meg. El kell fogadnunk, hogy az Internetnek köszönhetően megváltozott a világ, ez már egy másik korszak. Ma bárki népszerű lehet, ha sokakat érdeklő tevékenységet végez. A YouTube arra jó, hogy megmutasd magad és a tehetséged a világnak!

Olyan nincs, hogy valaki ne legyen jó valamiben! Ne a kedvencedet utánozd, mert azzal nevetség tárgyává válsz! Add önmagad, hogy minél több ember szimpátiáját megnyerd! Hiszen így működik ez az életben is! Ahhoz, hogy videókat készíthess magadról, nem kell „létrehozni önmagad”, hiszen te azért vagy érdekes mások számára, mert te TE vagy! A YouTube arra való, hogy megmutasd magad és ismerkedj a hozzád hasonlókkal!

Biztos te is társaságra vágysz, mint mi! Ha már olyan rohanó világban élünk, hogy nincs ideje az embereknek egymásra, nem tudsz senkivel leülni egy jóízűt beszélgetni, élj a világ (és a YouTube) adta lehetőségekkel! Mutatkozz be te is a világnak, vállald magad és ismerkedj! Ha így állsz hozzá, ki tudja, talán még személyes ismerősöket, vagy barátokat is szerezhetsz!

Mi már több számunkra szimpatikus embert találtunk a YouTube-on, bízunk benne, hogy te is pozitívan töltöd a szabadidődet ezen a virtuális „játszótéren” és nem a számodra ártalmas tartalmakat keresed! Ha neked is van mondanivalód, ne szégyeld kimondani! Ha tehetséges vagy valamiben, mutasd meg! Mindenki szereti a változatosságot, ne hidd, hogy csak a nagy „videósok” rúghatnak labdába! Mi kíváncsiak vagyunk rád! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .