Auchan házhozszállítás és francia krémes a faluból

„Gombóc Artúr a világon mindennél jobban szerette a csokoládét. A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét,a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét,a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon.”

Mi is. De kenyérből csak egyfélét szeretünk: a kenyeret. De sajnos a régi, klasszikus „kenyeret”, amit gyermekkorunkban ettünk, már sehol nem lehet kapni. A nagy élelmiszeráruházakban a kenyérválaszték olyan, mint Gombóc Artúr csokoládé palettája. Van kerek kenyér, szögletes kenyér, hosszú kenyér, rövid kenyér, de kenyér kenyér sehol nincs. A régi mákosgubának való kifli is ma már csak legenda. Mi még emlékszünk rá, de készíteni senki nem készít ilyet. Ezért sütünk néha kenyeret, kiflit, ill. pitát.

Ami a sütit illeti, szeretjük a sós süteményt, az édes süteményt, az aprósüteményt, a cukrászsüteményt, házi süteményt, krémes süteményt, gyümölcsös süteményt, kókuszos süteményt, karamelles süteményt, vaníliás süteményt, kávés süteményt, pisztáciás süteményt, lekváros süteményt, nutellás süteményt, almás süteményt, kekszes süteményt, málnás süteményt, epres süteményt, gesztenyés süteményt, habos süteményt, de főleg a tepsis süteményt! =D

Nagyon örülünk, hogy az Auchan szárnyai alá vette a mi környékünket is, így ismét elérhetővé vált számunkra a teljesértékű élelmiszer házhozszállítás. Egyúttal mégegyszer köszönjük szépen mindenkinek, aki felajánlotta a szállításbani segítségét! Nagyon jó érzés szembesülni azzal, hogy ilyen jószándékú emberek néznek minket! =)

„A pozitív a jó!”
Dely Péter

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .