Begyújtás 01: fa gyökér mint tüzelőanyag

A begyújtás kellő rutin nélkül nem olyan egyszerű, mint a filmekben! Egy fahasábot nem lehet csakúgy meggyújtani, kell hozzá ún. “gyújtós”, és nem utolsó sorban gyufa. A gyújtós állhat papírból és SZÁRAZ (nem friss!), vékony faágakból, de ezek mindenképp szükségesek a begyújtáshoz, különben fázni fogsz! Mutatjuk, hogyan kell begyújtani!

Korábban már beszéltünk a gyökérről, mint tüzelőanyagról. A videóban a gyökérrel és szőlővenyigével mutatjuk meg, hogyan kell begyújtani. A gyökér nem csak könnyen gyullad meg, de nagyon szépen ég és hosszú ideig parázslik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest