Beszámoló a máról az aranyeső árnyékában

Végre van olyan meleg, hogy 1-2 órára a rövidujjú póló is elég. A jó időben végre elrugaszkodhatunk a szokásos helyi bolti vásárlástól és gyakrabban mehetünk a messzebbi boltba is. A bicikli kilométer órája szerint egy bevásárlás 20 km-t jelent nekünk. Ilyenkor a szomszéd városkába megyünk kaját venni, ami egy kisebb biciklitúrának is megfelel, hiszen a hazafelé úton pihenőt kell tartanunk az út hossza miatt.

Évek óta akartunk venni palántákat, hogy kipróbáljuk, mennyi időt és vizet spórol meg nekünk egy-egy fiatal növény. Most találtunk palántákat a zöldségesnél, aminek nagyon örültünk, vettünk is néhányat. Külön jól jött ez most az aszály idején, amikor vészesen fogy a ciszternából a vizünk, az eső meg csak nem akar esni…

2019 március 30. Ez volt az első rövidujjús tavaszi napok egyike, de idén még nem esett eső (illetve csak jelentéktelen mennyiségben.) Virágoznak a fák és a bokrok, az út menti aranyeső is. A májusi esőt várva már a holnapi eső nevét is aranyba foglaltuk itt, a bokor árnyékában és ha szükséges, hajlandóak vagyunk esőtáncot is járni, csak valaki mutassa meg, hogy kell! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .