Beszélgessünk: 90-es évek az életünkben

Valószínűleg rajtunk kívűl még nagyon sokan visszamennének az 1990-től 2000-ig tartó időszakba, a 90-es évekbe. Abban a korban minden héten buliba jártunk, elsősorban a megboldogult Pecsa Sörkert volt a kedvencünk.

Nagyon más idők jártak akkor, sokkal szabadabb volt a világ, kevesebb volt a megfelelés kényszer és sokkal elfogadóbbak voltak az emberek. A bulikban is egész más ismeretségeink voltak, hiszen senki nem pötyörészte a kütyüjét.

Akkoriban bőven volt időnk egymásra, óriási társaságok verődtek össze. Nem gyűjtöttünk trófeákat semmilyen Internetes fiókba, helyette igazi haverokkal buliztunk hajnalokig, akikkel vezetékes telefonon, vagy személyesen beszéltük meg a találkozókat.

Nagyon szerettünk társaságba járni és beszélgetni. A világ közben nagyon nagyot változott, ez most hiányzik az életünkből. Ezért örömmel olvasunk minden 90-es évekhez fűződő történetet, köztük a te saját élményeidet is! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .