Borotválkozás nagyon lazán (méhecskék között)

Előbújtak a méhecskék és elképesztő odaadással dolgoznak. Nem zavarnak ők senkit, csak teszik a dolgukat. Gondolkodtunk rajta, hogy kiteszünk az ajtónk elé egy mézescsuport, hátha akkor nekünk dolgoznak, de az ismerősök lebeszéltek róla…

A borotválkozás egy szükséges rossz, amit sokkal kényelmesebben is el lehet végezni, mint ahogy szoktuk. Mindjárt más lesz az ember napja, ha így indul a reggel! Már csak a vajas-mézes kenyér hiányzik reggelire és a narancslé!

Vannak olyan apróságok az életben, ami olyan mértékű örömet okoznak, hogy magunk sem értjük. Ilyen a kertben reggelizés, a kertben borotválkozás, a virágzó fák látványa és illata, a méhecskék megfigyelése és még sorolhatnánk!

Örülünk a felismerésnek, ami megmutatta, mik az élet valódi örömei! Jó érzés azon ismereteknek a birtokában lenni, ami felülírja mindazt, amit a társadalom „tudásként” belénk fecskendezett. Az érték nem a pénztárcánkban van, hanem abban, hogy örülni tudunk a világ apró dolgainak! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .