Magas ágyás készítés és magvetés (mák, metélőhagyma)

Ez az ablak három éve állt a ház oldalában és mivel ki volt téve mind az idő múlásának, mind pedig az időjárásnak, jobbnak láttuk hasznos dolgot csinálni belőle, mintsem hogy kerülgessük, miközben tönkremegy. Az ablak üveges része is fel lett használva, de erről majd később. Szóval fogtuk az ablakkeretet, megtöltöttük földdel és magot ültettünk bele.

A régóta áhított magaságyásba eredetileg epret, vagy paprikát és paradicsomot, esetleg virágot szerettünk volna ültetni, de végül így adódott. Az ágyásba metélőhagyma és mák került. Ez utóbbit nehéz elképzelni, hogy nem zacskóban terem, de egyszer ezzel is szembesülni kell a zéletben, hiszen a Télapó sem létezik! =)

A vashordó tippeket mindenkinek nagyon köszönjük, végül az asztal mellett döntöttük, mert ha sütögetünk a kertben, akkor mindenképpen szükség van egy asztalra. Már csak azt nem tudjuk, miből lesz az asztallap! Oda még valamit ki kell majd találni…

(UI: Kedves Télapó! Nem tudom, milyen megfontolásból gondoltuk, hogy most kell neked írnunk, de itt van a kívánságlistánk: gyros, sör, csoki, homokos tengerpart. Ha gondolod, az egészet leegyszerűsíthetjük egy varázsszőnyegre és egy „terülj-terülj asztalkámra”. De ha minden kötél szakad, akkor beérjük a tengerparttal is, de ahhoz ragaszkodunk!)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .