Burgonya betakarítás 2018 | Krumplihéjból termett krumpli

Figyelem! A videó elég halkra sikerült, ezért örömmel vennénk, ha segítenétek a feliratozásában (https://bit.ly/feliratozasitt)! Előre is köszönjük! =)

A #krumpli termelést szűk körben, azaz hordóban még gyakorolnunk kell, de a szabadföldbe ültetett csírás krumplihéjakkal valamivel nagyobb eredményt értünk el. Rutinosabbaknak ez biztos karcsú teljesítmény, de mi így is nagyon örülünk! Hiába a kis mennyiség, jó érzéssel és biztonságérzettel tölt el minden szem #burgonya, hiszen saját szemünkkel láthatjuk, hogy az alap élelmiszerek megteremtése nem pénzen múlik, hanem belefektetett fizikai munkán.

Persze sok múlik az időjáráson is, hiszen eső nélkül öntözni kell, de valójában az ember semmit sem teremt, nélkülünk is minden megterem magától. A kérdés csak az, elég lesz-e és megelégszünk-e vele.

Ha egy kicsit is lejjebb tudsz adni az igényeidből, hátad mögött hagyva a mások által felállított normákat és méregdrága, megoldásoknak gúnyolt eszközöket (pl. öntözőrendszer, legmárkásabb kerti szerszámok, stb. ) leírhatatlan boldogsággal tölt el az a szabadság, hogy te magad irányítod a saját életed! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .