Krumpli vetés fénysebességgel

Ki kellett harapnunk egy darabkát a szőlőből. Ez azt jelenti, hogy a hosszú kifeszített drót egy részét lebontottuk, hogy át lehessen járni az általa elzárt szakaszon. Ezzel több akadályt is megszűntettünk. Az ilyen vastag drót lebontása nehezebb, mint ahogy a zember elsőre gondolná, mert a drót másik vége elég rakoncátlan. Még jó, hogy ketten csináltuk…

Sajnos későn álltunk neki a drótos témának, így az azutánra tervezett krumpli vetésre már kevés idő maradt, meg kellett oldanunk a tervezett programot még azelőtt, hogy besötétedne. Fénysebességgel húztunk egy-egy csíkot a kapával, és belehelyeztük mr. ráncosokat. A #krumpli mostmár alulról szagolja a zibolyát, de reméljük, hamarosan új életre kel!

Nemrég azzal riogattak a hírekben, hogy elfogyott az országban a krumpli. Mi vetőburgonyát szerettünk volna venni, de a webáruházban, ahol lehet ilyet kapni, kifogyott. Ahol tudtunk volna venni, ott több kilós, nagy zsákkal lehet csak kapni, amit biciklivel nem tudtunk elhozni.
De semmi baj, mert a mi krumplink időközben „megöregedett”, így azt dugtuk el a földbe…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .