Csalódtál már az emberekben?

A videó alatti leírás rész tökéletes arra, hogy a zember utólag pontosítsa ami kimaradt. Mi alapvetően szeretjük a zembereket és korábban mindig olyan dolgokkal foglalkoztunk, amiből közösségek születtek. Ezek nagyszerű dolgok és büszkék vagyunk mindegyikre. Amit a negatív emberekre vonatkozó meséltünk, nem konkrétan ezekre a közösségekre értendő, hanem általában mindegyikre (beleértve ez említetteket is).

Általánosságban szerettünk volna beszélni a közösségek negatív oldalairól, ami kivétel nélkül minden csoportosulást érint. Manapság a mindenkinek sok ismerőse van, mégis mindenki magányos, mert a mai világ a felületes kapcsolatokra épül. Ironikus, hogy a rengeteg magányos ember egy felületen keresik a változást, de ahelyett, hogy tennének érte, még tovább vágják maguk alatt a fát.

Minden ember tartozni akar valahová, ezért minden ember csatlakozik egy-egy közösséghez. De manapság bárhová csatlakozol, annak az a feltétele, hogy utálnod kell minden újoncot, más véleményűt és még sorolhatnánk. Sajnos a mai világban az a jellemző, hogy leginkább egy harmadik személy kapcsán találnak egymásra az emberek. Egy harmadik személy kapcsán, aki szintén csatlakozott a közösséghez, de pechére nem ő volt itt előbb.

A személyes kapcsolatok hiánya egymástól való tartást vált ki az emberekből, ami abban nyilvánul meg, hogy ahol már három ember van, ott előbb-utóbb az egyik szembe kezd menni a másikkal. Általában egy újonc az összes ilyen helyzetben alul marad, pedig nem volt ez mindig így. Mi nem szeretnénk felesleges vitákat és bízunk benne, hogy ti sem! Régebbi fórumainkról gyakran írták fórumozóink, hogy „olyan ez, mint egy család”.

A világot nem akarjuk megváltani, de szeretnénk visszahozni azt az időszakot, amikor a zember az internetre azért járt, mert jól érezte ott magát és kölcsönösen segítettünk egymásnak különböző kérdésekben. Igaz, abban az időben is voltak nézeteltérések és kisebb viták, de nem okoskodott és nem szitkozódott senki! Ha te is jobban örülnél egy ilyen világnak, kérlek, jelezd nekünk egy lájkkal! Köszönjük a megerősítésed! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .