Csillagok között: hullócsillag nézés

Csillagokat nézni hosszútávon sem ülve, sem állva nem lehet! Csak úgy működik, ha lefekszel a fűbe, vagy egy pokrócra! Ehhez most hideg volt, ezért választottuk a kempingágyat. Sajnos a csillagnézés így is a hűvös levegő miatt ért véget, pedig takarónk is volt…

Egy kis pillecukor és indulhat is a buli! Csendes, nyugodt élmény, sok mindenen elgondolkodtatja az embert, amikor a csillagos eget fürkészi! Eszünkbe jutottja a szeretteinket, kutyáinkat és azt, hogy mennyire picik vagyunk mi emberek ebben a nagy világban.

A világban, ami olyan gyönyörű és óriási, de az emberiség igyekszik minél kisebbre összezsugorítani maga köré a kis világát és birtokolni mindazt, ami abba belefér. Aztán abból a kevésből is csak szemezgetünk, hogy minden milyen sz*r és úgy sem lesz soha jobb…

Mi a csillagokból szemezgettünk. Szerintünk ez szép. A világ is. De a te életed felett egyedül te rendelkezel, te döntöd el, hogy a te világod is szép legyen-e, vagy sem! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .