Csináld magad sör-lampion (A címbe bele kell írni, hogy DIY)

Múltkor emlegettük a napelemmel működő színes lampionsort. Még midig nem zártuk ki, hogy egyszercsak veszünk egy ilyet, de egyelőre jobbnak láttuk halogatni a dolgot, mert nincs infónk arról, hogy meddig működik, így nem bízunk benne.

Igyekszünk a dolgainkat újrahasznosítani, mégha mindent nem is lehet. Ha valamit praktikus dologra újra fel lehet használni, annak nagyon tudunk örülni. A sörösdoboz nem egy elterjedt alapanyag a kreatívok körében, mégis számtalan területen veheted hasznát!

A sörkollektorról már biztos olvastál, ismerőseink kürtős kalács sütéshez vették hasznát, de láttunk már sörösdobozban kipattogtatott kukoricát is. Azt tudtad, hogy a régi sörösüveget a kőművesek felhasználták a mennyezet vakolásnál? Az íves holkert a sörösüveg bevetésével alakították ki!

A korunkbeliek biztos emlékeznek még, amikor a 90-es években mindenki gyűjtötte a sörös dobozok nyitófülecskéjét? Vajon felhasználta ezt bárki bármire? Sokunknak tele volt vele a kulcscsomója! Emlékszel?

Szóval a lampion-témát megoldottuk. Nekünk tetszik. Neked is? =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .