Az Istenek lakhelyére megyünk

Íme a lehetőségek egyike, amiről beszéltünk. Igyekszünk nyitott szemmel járni és megragadni minden olyan alkalmat, ami építi azt, ami a szenvedélyünk. Ezek egyike Görögország és eszünk ágában sincs kihagyni egy ilyen kalandot csak azért, mert nincs meg néhány kényelmi szolgáltatás.

A „de mi lesz, ha…” felvetéseket igyekszünk minél előbb kiverni a fejünkből, hiszen csak akkor tudjuk meg, hogy „mi lesz ha”, ha élünk a lehetőséggel. Egy Olümposz lábánál elhelyezkedő pici görög faluba utazunk. A részletekről kintről, vagy majd hazatértünk után fogunk beszélni, hiszen áradozni csak akkor tudunk, ha tényleg tetszik, ahová megyünk.

Régi vágyunk volt olyan helyre menni, ami számunkra és a nagyvilág számára teljesen ismeretlen. A „de mi lesz, ha…” jellegű kérdések miatt mi is azt gondoltuk, hogy ehhez bátorság kell, de most mielőtt ez eszünkbe jutott volna, megvettük a buszjegyet, nehogy idő előtt meggondoljuk magunkat. Lesz, ami lesz… =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .