Életmódváltás | Ha nem döntöttünk volna így…

Az élet döntések sorozatából áll. Bár a zember gyakran hajlamos akár hetekig is törni a fejét mielőtt döntést hozna, valójában nincs rossz döntés, hiszen valahová úgyis kilyukadunk. A rossz döntés csupán egy fénykép az életünk fotóalbumában, de minden döntés után lehet új lappal kezdeni!

Életünk képkockákból tevődik össze. Ezek kiragadt pillanatok, amik felejthetők, akár a rossz döntések. Ha rossz döntést hozunk, azt pillanatok alatt felül tudjuk írni egy jó döntéssel, míg a jó döntések gyümölcsét hosszú ideig élvezhetjük. Minden attól függ, melyiknek adjuk át magunkat.

Manapság a legtöbben olyan emberek táborát erősítik, akik a kákán is a csomót keresik. Le lehet élni így az életedet, lehet másokat kritizálni, de inkább hozz meg egy nehéz döntést és légy büszke magadra! Mi ezt tettük és nem bántuk meg! Annak örülünk, ami van. Ami pedig nincs de akarjuk, azért teszünk, hogy legyen.

Sajnos van, amikor megakadályoznak bizonyos döntéseinkben sőt! Helyettünk döntenek. De egy dologban biztos, hogy egyes egyedül te döntesz! Mi a jó neked? Mi visz előre? Mitől lesz jobb a holnapod? Érezd jól magad te is az életedben és ne engedd, hogy más jobban tudja, neked mi a jó! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .