Disney popcorn készítő gép | Megfejtettük a titkát! (ld. a leírásban!)

Tom és Jerry jeleneteket már nem egyszer elevenítettünk meg a padláson, de Mickey egérrel és Dagobert bácsival eddig még nem találkoztunk. Emlékeink szerint Mickey egér pont nem az a dühöngő rajfilmfigura, akinek elvörösödne és felrobbanna a feje, ezért először nem értettük a Disney #popcorn készítő gép ábrázolta fejetlenséget, míg meg nem kóstoltuk a kipattogott kukoricát!

Miután a Disney popcorn készítő géppel rátaláltunk a tökéletes popcorn sütő gépre, más oldalról próbáltuk megközelíteni a tervező gondolatait. Egy gép, ami olyan pattogatott kukoricát készít hipp-hopp, amitől elveszítjük a fejünket – talán ezt akarhatta elmondani a Disney popcorn készítő gép tervezője?! Mi legalábbis fejetlenül toltuk bele a második adag kukoricát a gépbe, aztán a zarcunkba, miután elfogyott.

„Ha elveszítenéd is a fejed, mindig két lábbal állj a földön, mert abból csak jó dolgok fognak kisülni!” Igen, valószínűleg ezt szerette volna ábrázolni a tervező, aki a Disney popcorn készítőt egy hófehér topánkát és piros nadrágot viselő, fejetlen Mickey egér pocakként képzelte el.

Sajnos nem tudtuk megfogadni a tervező tanácsát! Azóta is két pofára esszük a popcont, amit a gép készít és soha nem tudunk két lábbal járni a földön. Mostmár senki nem mondhatja ránk, hogy „nincs sütnivalónk”, mert Józsinak köszönhetően kaptunk egy csomó pattogtatni való kukoricát és ezt az imádnivaló, TÉNYLEG a mozis popcorn tökéletes mását készítő masinát.
Köszönjük D. Józsi! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .