Együtt élni a természettel? Mire jó ez?!

A természetről és az „alkotás” (palántázás, barkácsolás) örömeiről beszélünk. A hosszantartó élményeket nem a boltok polcain találod, hanem saját magadnak okozod! Mi legalábbis azt szeretjük a legjobban, amit magunknak alkotunk. Legyen az egy polc, egy gyíkvár, egy levendula palánta, egy weboldal, vagy bármi…

Amit mi magunk termetünk meg, arra mindig emlékezni fogunk. Nem csak a kész tárgyra, vagy növényre, hanem a megteremtésével eltöltött időre. Ha valaki türelmes, hajlandó kivárni a dolgok eredményét, a végén minden gyümölcsözővé válik, csak tudni kell várni. Amikor az első levendula palántákat ültettük, nem gondoltuk volna, hogy levendula teánk is lesz! Mi eredetileg csak néhány illatos bokrot akartunk…

Kitartással, belefektetett idővel, a dolgok megtapasztalásával minden sikerül, még több is, mint amit tervez a zember! Szeretjük a természetet és tiszteljük az erejét. Napról napra többet látunk abból, hogy pontosan mi vesz körül. Amiért nem zárkózunk el a körforgás egyes részleteitől, mint azelőtt, sokkal többet értünk meg belőle. Ez a tisztánlátás mindennél többet érő jó érzéssel tölt el minket..

Gondolj bele! Ha megdolgozol azzal, amit csinálsz, akkor van mit mesélned. Ha megveszed ugyanezt, kinek mit fogsz mesélni?!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .