Kerti asztal és zöld gyík vlog

Millió termék gyártása zajlik a világban, de sajnos a termékek leírása valahol elakad és nem jut el a vásárlóig. A webáruházakban a termékleírások rendre hiányosak, pedig véleményünk szerint sokkal több vásárlája lenne egy adott terméknek, ha a megválaszolatlan kérdések számát minimálisra korlátozná a termékleírás.

Adott ez az üvegasztal. Minden szuper, de az embernek honnan kellene tudnia, hogy egy ilyen asztal kibírja-e a telet a kertben? Ok, az asztalunk kerti, azaz kültéri asztal, de a kültéri asztalok között is van, amit télen zárt helyre visznek (garázs, sufni, műhely, stb.), míg másik kültéri asztalok, mint pl. a fa viszont télen is állja a sarat.

Az üvegasztal és az ő elvileg acél lábai vajon télálló? Vajon nem fogja szétfeszíteni és megrepeszteni a fagy? Az acél lábait vajon nem fogja megenni a rozsda, ha az év 365 napján ki van téve az időjárásnak? Ezeket az információkat nem sikerült megtudnunk, de bízunk benne, hogy az asztal télen is maradhat a kertben, még keressük a választ erre a kérdésre.

Aztán ott a napelemes lampionsor kérdése. A lampion sor kapcsán felmerült kérdésünkre nem találtuk a választ, ezért nem vettük meg a terméket, ami szimpatikus volt. A felvétel után más megoldást találtunk a kerti hangulatvilágításra, de ha valaki tud nekünk bíztatót írni a lampionsor működési idejét illetően, annak ettől függetlenül nagyon örülnénk! =)

Ami pedig a Zöld gyíkot illeti, innen üzenjük neki, hogy hiányzik és várjuk haza! Nemsokára lesz róla egy-két felvétel, de sajnos napok óta nem láttuk se őt, se a feleségét…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .