Einhell GE-ET 5027 szegélynyíró vs Hyundai HYD-430 elektromos fűkasza

Eleinte a klasszikus négykerekű, „tolós” fűnyíró használata nehézkes volt az egyenletlen föld miatt. Sajnos ki is esett a fűnyírógép egyik kereke, ezért megvettük az első fűkaszának szánt szegélynyírót amit egyébként is régóta akartunk. Bár a használatával elégedettek voltunk, az óriási kapcsolója cserben hagyott minket, így sajnos vissza kellett küldenünk. Ez volt a Black & Decker.

Amikor a Blackydeckyt megreklamáltuk, a csere (visszafizetés, újra rendelés, stb. hosszantartó tortúra) olyan sokáig elhúzódott, hogy bár még időben jeleztük a csereszándékunkat, az utolsó füvet már nem tudtuk lenyírni, hiába nőtt nagyra. Mire visszakaptuk a pénzt, leesett az első hó. Így az új masinát – ez volt az Einhell – kiprónbáltuk ugyan áram alatt, de élesben már nem tudtuk tesztelni.

Harmadik alkalommal előre megfontolt szándékkal beszereztünk egy harmadik gépezetet is, amit fűkaszaként kínáltak, a márkája pedig Hyundai HYD-430. Abból kiindulva, hogy egy autó márka motorja csak nem lehet rossz, bepróbáltuk ezt a márkát is, így jelenleg ketten egyszerre tudjuk végezni a munkát. A jelenlegi két masinériáról szól ez a videó, amiben olyan tippeket kapsz az elektromos #fűkasza használatáról, amivel a fű is jól jár és te is!

Az akkumulátoros fűkaszák baromi drágák, benzin házhozszállításról pedig még nem hallottunk, mi biciklivel, vagy gyalog közlekedünk. Ennek értelmében maradunk az elektromos fűkaszánál. =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .