Falfestés tejeskávé (liliom?!) színűre

Falfesték

Éppen az első fagyok érkeztével egyidőben sikerült végezni a falfestéssel. Még mindig vannak olyan felújításra váró dolgok, ami miatt nem tökéletes a hőérzetünk a házban. A pince felől is jön a hideg és a nyílászárók is „szellősek”. Minden eszközzel azon vagyunk, hogy javítsunk ezeken a dolgokon.

Bár egy festéstől melegebb nem lesz, de a meleg színek mégiscsak kellemesebb, melegebb hatásúak télen, mint a festetlen nyers falak. Ha valaki pár éve mesélt volna nekünk erről, a városi énünk biztos nem értette volna, mert a belvárosban a festés pusztán az esztétikát szolgálja és elképzelhetetlen, hogy az ember fázzon…

Szóval a festést is részben a hőérzetünk növelése érdekében helyeztük sok más tennivaló elé. A pince felőli szigetelés és a nyílászárók cseréje is fontos, de ezek sokkal többe kerülnek, így ez még odébb van.

Na de elérkezett a várva várt festés napja! Bár a gyártó a festék dobozán „liliomnak” írja ezt a színt, mi tejeskávé színt szerettünk volna. Szerintünk ez tejeskávé szín és punktum!
Nem ment minden percben a kamera, de a felvett részek összesen így is több, mint egy órásra sikerültek, ezért a felvételt leszűkítettük amennyire lehetett.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .