Földlabdás karácsonyfa házhozszállítás látatlanban

A tavalyi ezüstfenyővel nagyon elégedettek voltunk, ezért idén is Pesten szerettük volna megvenni a karácsonyfánkat, de idén a sors úgy akarta, hogy másképp legyen. Végülis nem baj, hogy így alakult, mert legalább megismerhettük a helyi lehetőségeket – ami a karácsonyfa vásárlást illeti.

Egy kertészetből érkezett a fa, ahonnan a házhozszállítást is vállalták. A szállítás a pár napos rokonlátogatás után, hazaérkezésünk napján történt, így a földlabdás fenyőfa kínálatot személyesen nem tudtuk megnézni.

Nem ez volt az első karácsonyfa, amit látatlanban rendeltünk meg, sok évvel ezelőtt, még Budapesten volt már rá példa, hogy éltünk a karácsonyfa házhozszállítás lehetőségével. Mivel akkor nem csalódtunk a kapott fenyőfában és mert a falusi fenyőfa vásárlási lehetőségekkel nem voltunk tisztában, biztosra akartunk menni és ismét látatlanban rendeltünk.

Az elmúlt években amikor volt fenyőfánk, mindig Pestről intéztük. Mivel fogalmunk sem volt, hogy vidéken hogy megy ez, hol és mikor lehet fenyőfát vásárolni, nem kockáztathattuk meg, hogy esetleg idő előtt elfogy a fa, így végül leadtuk a rendelést. A videóban megmutatjuk, hogy milyen fát kaptunk látatlanban.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .