Függőágy rögzítése fára | Hajós árbóckötél =D

Függőágy

Mi emberek olyan felesleges szabályokat állítunk fel magunk elé, aminek pontos betartása aztán azt mondatja velünk, hogy „nem jól csinálom”. Az ilyen és ehhez hasonló kifejezések gyakori hajtogatása önbizalomhiányhoz vezet, aminek semmi értelme. Természetesen vannak olyan alapszabályok, amiket tényleg be kell tartani, de ha pl. nem tudjuk, hogy egy függőágyat hogyan kell szabályosan felkötni a fára, azért az nem tragédia!

Sőt!! Ilyenkor saját ösztönünkre, problémamegoldóképességünkre és találékonyságunkra kell hagyatkoznunk, amire egyre kevesebb lehetőségünk van, mert mindenki a „szigorú szabályok” híve.

Való igaz, hogy ha egy függőágyat egy extrém, szakadék fölötti, vagy hasonló veszélyes helyen szeretnél használni (verd ki a fejedből!), akkor érdemes a mesterekre hallgatni, akik tudnak hajó csomót kötni, vagy hegymászók, vagy egyszerűen a kákán is csomót keresnek. De mi nem vagyunk mesterek, csak szeretünk a kertben függeni.

Ha megteszi így is, akkor íme a mi csomózási technikánk! Tök egyszerű. Bízunk benne, hogy az „árbóc hajókötél” kifejezést elengedted a füled mellett, mert hamarosan levédettjük! =D

A függőágy innen vala

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .