Gesztenyepüré Fílgúdosan

Talán a napszúrástól, talán csak mert ennyire jó fejek vagyunk, kánikulában amikor a zember már nem tudja, hogy hűtse le magát, olyan találékonnyá válik, hogy beleremeg a föld. Ez történt azon a szép napon is, amikor feltaláltuk, hogy gesztenyepürét fogunk enni, de nem akárhogy ám!

A gesztenyepüréről, a kis pudingos tálkáról is van mit mesélnünk. Nekünk minden újdonság örömöt okoz, még egy ilyen apró ötlet is fel tudja dobni az ember napját. Jó elrugaszkodni azoktól a dolgoktól, ami “a nagy könyvben” meg van írva, hiszen az életben mindenki a saját könyvét írja.

Szóval ha a gesztenyepürét reszelt narancshéjjal, darált dióval, netán reszelt sajttal 😀 ennéd, engedj a kísértésnek, mert sose lehet tudni! A joghurtokhoz, fagyikhoz is számtalan ötletünk van, csak a csokoládé használata nem megengedett. A csokoládé a gyomorba kell, nem a gesztenyepürébe! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest