Gombapörkölt zabbal | Laktató gombapaprikás

A gomba nincs sűrűn az étlapunkon, pedig szeretjük. Az ú.n. “varázsfazekunkban” készült, de nem varázsgomba! 😛 Viszont nagyon finom volt!

A készítése sem volt ördöngősség, egyszerű gombapörkölt készült “fílgúd módra”. Semmi trükk, semmi bonyodalom, csak gomba és pörkölt rízzsel. Meg csemegeuborkával.

A #gomba nagyon egészséges étel, ez az étel pedig nagyon könnyen elkészíthető! A zabot érdemes használni, mert laktatóbbá teszi az ételt! Főtt ételekhez és süteményhez is jó kiegészítő alapanyag! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest