Gondolatok a fogyókúráról és az önbizalomhiányról

A legtöbb ember nincs megelégedve önmagával. Ilyen-olyan megoldásokat keresünk a külsőségekre, miközben a probléma belülről fakad. Ez nem elírás, bizony a probléma az, ami belülről fakad és nem a szépség! Mert amíg az ember nincs megelégedve önmagával, addig sem a legdrágább sminkkészlet, a mindent takaró ruha, az emberek kerülése, sem pedig a plasztikai műtét, sem segít!

Ne takargasd magad, hanem találd meg, amiben jó vagy és mutasd meg mindenkinek, hogy mit tudsz! Takard el magad a saját sikereddel! Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a szenvedélyedre ráfordított időd végett ne érj rá a külsőddel foglalkozni! Tanulj meg örülni a legapróbb sikereknek is! Tanul meg saját hasznodra fordítani a kudarcot! Minél több kisebb-nagyobb sikert érsz el az életben, annál szebbnek fogod látni magad!

Az önbizalomhiányodat egyetlen módon tudod rendbe tenni: meg kell találnod önmagad! Ez nem valami vallási duma és semmilyen „csillámpóniul egészséges” vásárlói klubba sem akarunk senkit befűzni, hogy „gumibogyószörpöt”, vagy egyéb varázsszereket vegyen! Csupán arra szeretnénk bíztatni mindenkit, hogy találja meg önmagát! Hogy mire gondolunk pontosan, azt a videóban fejtette ki Adri.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .