Karácsonyfa, karácsonyi fények nyújtotta élmények

Nem fér a fejünkbe, hogy másnak is eszébe jutott a miénkhez hasonló karácsonyfát készíteni! Olyan jó volt ezt hallani és látni, milyen jó dolgok derülnek ki, ha az ember nem tartja magában a dolgokat! Amikor olyasmiről szerzel tudomást, ami arra utal, hogy nem vagy egyedül valamivel, az igazán szívmelengető érzés! =)

Ennyi idő után még mindig áll a házi készítésű karácsonyfa, amit fenyőfa ágakból barkácsoltunk össze. Nem hullik a tüskéje, nem száradt el, nem barnult be, pontosan úgy áll, mint amikor odaraktuk. Ez eddigi életünk legszebb karácsonyfája. Nem csak azért, mert együtt készítettük, hanem mert pontosan azt a hangulatot hozta, amit karácsonykor várunk.

Érdekes, hogy többünknek is eszébe jutottak alternatívák az egyedi karácsonyfa építésre, mégis másképp értük el lényegében ugyanazt az eredményt. Ilyenkor érzed igazán azt, hogy nem te vagy a különc, sőt! Feltehetően nagyon sokan gondolkodnak úgy mint te, csak nem tudsz róla. Milyen jó, hogy van aki meséli a találékonyságáról és ezzel még szebbé tud tenni egy amúgy sem rossz ötletet! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .