Kenderáztató, Tordas

Kenderáztató

Sok érdekes dolog van a világban, csak észre kell venni! Itt van ez a „kenderáztató”. Ha nem táblázzák ki, hogy mi ez, sosem vesszük észre, sőt! Pedig régen fontos része volt ez az akkor még önellátó, vagy arra törekvő háztartásoknak.

Jó egy picit innen is belelátni egy olyan világba, amire mindannyian vágyunk: amikor még nem volt ennyi gyár, iparosodás és bevásárlóközpont. Régen az emberek maguknak teremtették meg nemcsak az élelmet, de minden egyebet. Nem szorultak rá senkire, mégis örömmel segítettek egymásnak. Ők nem álmodtak sárga csekkekről és nem kapott helyet ennyi stressz sem az életükben.

Ez „csak egy kenderáztató”, de a múltban nagy szerepe volt! Vedd észre te is akár a kenderáztatót, akár az aszfaltból kinövő vadvirágot az út mentén és neked is megváltozik az életed!

Légy nyitott és merj változtatni, mert a világ olyan, amilyenné magadnak alakítod! Ha megpróbálod mindenben megtalálni az érdekeset, akkor kitágul előtted az igazi „nagyvilág”, amiről már sokat hallottál, de eddig sosem láttad!
Érezd jól magad te is! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .