Kerti zuhany ötlet: hogyan old meg a zuhanyzást nyomás nélkül?

5 literes palackok

Találékonyság. A tárgyakat nem gyűjteni, hanem használni kell. Mi is ezt tettük, amikor megtaláltuk a kerti zuhanyzásra tökéletesen alkalmas szelektív hulladékot.

Egy kerti zuhanyzó ára nem olyan megfizethetetlen, és számtalan mobil változata is megtalálható a barkácsboltok kínálataiban. Ha azonban nincs bevezetve víz a házba, akkor gondolni kell rá, hogy a folyadéknak valahogy bele kell kerülnie a víztartályba, ami általában magasan, az ember feje fölött van elhelyezve. Magát a kinti fürdést, vagy a felfrissülést a legegyszerűbb módon meg lehet oldani, őseink is így csinálták: fogsz egy poharat és azzal locsolod magadra a vizet a vödörből.

A szelektív hulladék újrafelhasználásáról beszélünk. Nem is hinnéd, milyen praktikus megoldás!

Persze azért maradtak még városból hozott igényeink, ezért állandóan keressük az alternatívákat. Kánikulában nagy segítség, ha módod van rá, hogy kicsit felfrissítsd magad odakint, de ez sok helyen nehézségekbe ütközik. Ahol van kút, vagy ciszterna, de nincs házi vízmű, szivattyú, ill. kerti zuhanyzó, ott számos megoldás van egy barkácsolt kerti zuhanyzóra, de mi most megtaláltuk a tutit! Kerti zuhanyzó telepítését vízhálózat hiányában a közeli jövőben biztosan nem tervezünk, de találtunk egy igazán „fílgúdos” megoldást! Hogy miért?

  • lényegében ingyen van
  • egy csomó vizet megspórolsz vele
  • nem kell hozzá áramot használni
  • a vizet napenergia melegíti
  • könnyű felszerelni
  • könnyű használni
  • mobilis

A videóban mutatjuk a részleteket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .