Lemaradtunk a buliról | Necc harisnya effekt

Nálunk a „nagy bevásárlás” soha nem rutinszerű, mivel közel 20 kilométer az út oda-vissza. Ez általában biciklivel történik, ezért visszafelé szoktunk egy-két pihenőt tartani, hogy összeszedjük minden erőnket, mielőtt a hegynek indulunk. A mozgás kifejezetten jól esik, a távolságot sem mondhatjuk megeröltetőnek, csak a telepakolt bicikli, ami nehézséget jelent néha, de már ez sem olyan vészes, mint kezdetben.

Szóval erre a szokásos, mégsem rutinszerűnek mondható bevásárlásra indultunk, amikor odafelé menet láttuk, hogy valami nagynak látszó rendezvény készülődik. Már el is felejtettük a zegészet, mikor visszafelé megint belebotlottunk a tömegbe, akkor már szólt a zene és a környéket behálózta a bográcsban készült ételek illata. Ott kellett, hogy ragadjunk egy kicsit, hogy egy kicsit magunkévá tehessük újra a régi fesztiválok hangulatát, de a táskáink meg voltak pakolva kajával, így odébb kellett állnunk.

Ez volt a zelső olyan buli, amit a négy év alatt láttunk a környéken, bár voltak helyi rendezvények közelebb is, mi még nem látogattunk el egyikre sem. Ha tudtuk volna, hogy Republic koncert készülődik a helyszínen, akkor tovább maradunk, vagy nem kötjük egybe vásárlással a látogatásunkat, de sajnos nem tudtuk. Így történt, hogy fogtuk a párizsis zsömlénket és a szokásos helyen, a pataknál elfogyasztottuk mindet. Legközelebb majd kétszer meggondolja a párizsis zsömle, ha Republic koncert lesz! =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .