Livadi vlog 1. rész: fogadtatás

Egy eladásra kínált házról van szó, melyben a ház tulajdonosa Kakány Rita ötletén felbuzdulva ingyen szállásehetőséget biztosít a falut megismerni kívánó vendégek számára. Rita nem csak az ötletadó, de ő fogadja az érkező vendégeket és a szükséges idegenvezetői feladatokat is ő látja el.

A lehetőséggel addig lehet élni, amíg a házat (telket) el nem adja a tulajdonos, aki egyébként egy kedves fiatal pár. Rita mindent megtesz, hogy a falut megismerhesse aki szeretné. Egy csodálatos ember, nagyon sokat köszönhetünk neki. Amikor mi ott jártunk, ilyen vendégváróval készült nekünk.

A kedves fogadtatás tovább fokozta a kíváncsiságunkat, alig vártuk hogy felfedezhessük #Livadi meredeknek mondott utcáit és a hely természeti látnivalóit. Rövidesen az egyik szomszéd néni is megérkezett, hogy üdvözöljön minket. Ő saját készítésű Tzipurót ajándékozott nekünk.

Az, hogy egy ilyen helyre eljutottunk, önmagában is nagyon jó élmény nekünk, de a helyiek és nem utolsó sorban Rita kedvessége minden értelemben fokozta az amúgy is szűnni nem akaró érdeklődésünket. Időközben leszállt az éj és talán sosem aludtunk még olyan jót, mint azon az ágyon, ami 1200 méter magasan helyezkedett el, az Olümposz szomszédságában. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .