Livadi vlog 15. rész: hegyi relax (Húzd fel a hangerőt!)

Ehhez hasonló élményben csupán egyetlen alkalommal volt részünk a németországi Loreleyben. Az a hely híres a helyi visszhangról, itt viszont nem hallottunk ilyesfajta legendáról. Ez a felvétel augusztus 15-én készült, ami óriási ünnep a görögöknél, ennek kezdetét lehet hallani a felvételen, az Olümposz hegy árnyékában.

Míg Livadiban elkezdődött a zünnepség, mi még egy rövid túrára indultunk, de a gyülekező viharfelhők miatt jobbnak láttuk visszafordulni. Egy kicsit még hallgattuk az andalító hegyi muzsikát, azután visszatértünk a szálláshelyünkre, később pedig megnéztük mi is hogyan mulatnak a görögök.

A viharfelhők egész nap lesben álltak. Bár minket sikerült eltántorítaniuk a kirándulástól, a programok ennek ellenére elkezdődtek. Végül a zivatar az esti órákban érte el #Livadi határait, hogy ez milyen hatással volt az ünnepnapra, az a következő kisfilmünkből kiderül! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .