Málnadzsem kóstolás Feriéknél (2019. március)

Ha édességről van szó, akkor ránk lehet számítani! Amikor utoljára Feriéknél jártunk, egy különleges dzsemkóstolásban volt részünk. Imádjuk a málnát és a mandulát, de marcipános málnadzsemet még nem ettünk.

Málnalekvárt tavaly már mi is tudtunk készíteni két üveggel, illetve tavaly volt szamóca és ribizli lekvárunk is! Anno Pesten a narancsdzsem volt a nagy tudomány, a vödrös narancsokból sorra gyártottuk a narancsos sütiket, a facsart narancslevet és a narancsdzsemet.

A saját #málna- és szamócalekvárunkat mi tavaly nem csak kenyérre kenve ettük, hanem sütibe, palacsintába és görög joghurttal – magára. Ááá, alig várjuk, hogy az első cseresznye szemek beérjenek! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest