Már megint fogorvos

Murphy törvénye előírja, hogy ha a fogad fájni kezd, az csakis hétvégén, vagy ünnepnapokon történhet, de mindenképpen akkor, amikor nincs munkanap, azaz nincs #fogorvos. A fővárosban ez könnyen áthidalható probléma volt, hiszen egy köpésre laktunk a sürgősségi fogászat helyszínétől, ami a TB-vel is látogatható.

Vidéken, legalábbis itt nincsen sürgősségi fogászat, ami azt jelenti, hogy vagy a szomszéd faluban találsz valamiféle ügyeletet, vagy felutazol a legközelebbi nagyvárosba, ahová a helyi rendelő zárt ajtaján található tájékoztató elirányít.

Mi nem variáltuk túl, a Szentkirályi utcai fogászatra mentünk, ahol már „ismertük a járást” és bíztunk a fogorvosokban. A kezelés ezúttal is fájdalom- és problémamentesen zajlott, csak a várakozási idő volt sok, erről viszont a fogorvosok nem tehetnek. Minden tiszteletünk a dokiké, amiért megállás nélkül, mégis emberi hozzáállással kezelik a betegeket! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .