Megint nyertünk!

Nyertünk egy karton italt! Olyan volt már, hogy terméktesztelés során egy karton sört kellett tesztelnünk, de akkor másnak is kellett belőle adni, ez meg most csak a miénk! A Pöttyössel mindig szerencsénk van, egyszer már nyertünk egy karton túró rudit egy évekkel ezelőtti „ügyességi” játékban, aztán a nyereményjátékos csomagolásokban is gyakran találtunk rudira beváltható feliratot.

A nyereményjáték nekünk mindig is a barátunk volt, de nem mindegyik! A lottóra és a kaparós sorsjegyekre pont úgy untunk rá, mint a PC játékokra. Inkább mindig alkottunk valamit a számítógép és az internet segítségével. Az alkotás öröme és a társaságba járás mindig is jobban motivált, mint a játék, de ez nem zárta ki a játék lehetőségét. Főleg nem a nyereményjátékokét!

Évtizedek óta non-stop internet felhasználók vagyunk, ezért régen és most is mindig megtaláljuk a nekünk való netes (és nem netes) nyereményjátékokat. Ezek egyike volt a jelenlegi játék, amivel nyertünk. Hogy mit és mit kellett érte tenni, azt meséljük el ebben a videóban! Sok mindennel lehet nyerni, csak meg kell válogatni, hogy milyen játékban érdemes részt venni.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .