Metál koncertre megyünk

Nincs jobb annál, mint amikor vasárnap reggel ágyba fogyasztod el a kávét és utána nyújtózol még egy kicsit a meleg takaró alatt. A telefonod „repülőgép üzemmódban” és orrvérzésig nézed a kedvencedet a TV-ben. Régen ehhez semmit nem kellett kikapcsolni, magától működött, pedig senki nem volt soha online. Ma már offolnod kell a kütyüket, hogy kikapcsolódhass. Nehéz, de valójában csak egy gombnyomás…

A pihenésnek van egy másik formája is. Miután megtettük a fentieket, nemsokára éppen ennek az ellenkezőjét fogjuk tenni és kimozdulunk a négy fal közül. Most pl. koncertre megyünk, ezért egy új élmény begyűjtésére készülünk, miközben régi ismerősökkel futhatunk össze. Ilyenkor rengeteg további pozitív inger érheti a zembert, hiszen bővítjük a kis burkot, amiben fészkelődünk. Új embereket ismerhetünk meg és új kalandokban lehet részünk, hiszen mindehhez utaznunk kell.

A zene, a koncert teljes mértékben kikapcsolja a zembert. Az egyik legjobb módja annak, hogy levezessük magunkban a feszkót. Ilyenkor végre „kiordíthatjuk” magunkból az elmúlt év fájdalmait és utána tiszta fejjel, egy friss élménnyel felturbózva folytathatjuk a hétköznapi teendőket. Mi most a „Lord of the Lost” koncerten fogjuk kiereszteni a gőzt és idén valószínűleg nem ez lesz az egyetlen koncert, amire megyünk!

Így vagy úgy mindenkinek szüksége van a pihenésre és a feltöltődésre! =)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .