Koncert vlog: Lord of the Lost Budapest, Dürer Kert 2020

Lord Of The Lost koncert

A zenekar egy véletlen folytán „pottyant” bele az életünkbe és nem sokkal ezután azt olvastuk, hogy Budapesten is fellépnek…

A Dürer Kertben a régi klub bulik hangulata tökéletesen felelevenedett a szó pozitív értelmében. Furcsa volt, hogy farzsebünkben a régi diákigazolvány helyét az okostelefon vette át, de cseppet sem bántuk, hogy a belépőjegy és a kamera is egy telefonban elfér. A rendelkezésre álló technika ellenére igyekeztünk inkább jól érezni magunkat a jelenben és saját élményünkként megörökíteni a bulit, mintsem elrontani az egészet egy rosszul sikerült felvétel miatt.

A Lord Of The Lost zenekar is éppen erre biztat: bulizz úgy, mintha nem lenne holnap. Mi buliztunk is, a felvétel másodlagos volt. Az este még annak ellenére is várakozáson felülire sikerült, hogy buli után közel 10 kilométert kellett haza gyalogolnunk az éjszakában. A felvétel végén csobogó patak hangja jól érzékelteti, milyen sötétben tettük meg ennek a távnak kb. a felét a láthatatlan ködben.

A Dürer Kert nagyon f_sza hely, örülünk, hogy végre felfedezhettük magunknak. Szinte biztos, hogy fogjuk még látogatni. Az első budapesti Lord of the Lost koncert feledhetetlen élmény marad mindkettőnknek. A zenekar megállás nélkül játszott, Chris Harms stúdió minőségben énekelt. A banda látványosan élvezi, amit csinál és egy percig nem feledkezik meg a közönségről sem. Koncert után volt dedikálás és fotózkodási lehetőség.

Részletek a 2020. január 28-ai Lord of the Lost koncertből

A felvételek hangereje, ill. minősége zavaró lehet, ha nem szereted ezt a fajta zenét!

Összességében nagyon jól éreztük magunkat veletek \m/, jó volt a hely, jó volt a koncert és a közönség is! Köszönjük mindenkinek! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .