Melegszendvics történetek a hideg reggeleken

Melegszendvicset és bundáskenyeret többnyire akkor szoktunk csinálni, ha nagyon gáz a bolti kenyér. Most pont így alakult, ezért Józsi májkréme a legjobbkor érkezett! Régen a bulikban, vagy azok után ettünk nagyon sok melegszendvicset, illetve az említett régi ismerősünknél, akinél anno PC játékokat játszottuk. A Doom és a melegszendvics fogalma akkoriban egyet jelentett. =)

Abban az időszakban jártunk bulizni a különböző rock klubokba, ahol a #melegszendvics volt az alap. Mindenhol azt ettünk. Szóval a melegszendvics íze mindazon régi szép időket idézi fel bennünk, amikor a zemberek még szerették egymás társaságát. Szerettünk bulikba járni és együtt énekelni néhány klasszikust: „Rocker vagyok, Ítélet helyett, Afrika, Miattad iszom te állat, Lázadó vér…”

A melegszendvicset általában kóla, vagy sör kíséretében eszegettük, azokban az időkben, amikor az üdítőt az utcai büfékben még műanyag-, a szórakozóhelyeken pedig üveg pohárba adták. Nem voltak még dobozos italok, sem fagyasztott péksütemények, csak hamburger, hot-dog és melegszendvics…

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .