Hogy szoktunk le a cigiről?

A cigiről leszokni nem könnyű. Sajnos mi éveken át dohányoztunk, az alábbi videóban először azt meséljük el, hogy hogyan szoktunk rá, mi volt az oka, hogy a leszokás mellett döntöttünk és végül hogyan szoktunk le együtt a cigiről. A leszokás céljából soha semmilyen gumibogyó szörpöt nem ittunk és más hókuszpókusz sem történt, a többit a videóban mondjuk el.

8 évvel ezelőtt szoktunk le a dohányzásról, az akkor utoljára elszívott cigi óta egyáltalán nem dohányoztunk. Hirtelen raktuk le a cigit, aminek egyikünkre nézve sem volt semmilyen mellékhatása. Az ember egy ilyen döntés után ingerlékenyebb, mert megfosztják őt egy megszokástól, de esetünkben néhány hisztit leszámítva semmi más természetfeletti nem történt.

Együtt hagytuk el végleg a cigit, ami nem csak spórolást jelent, de új kaput nyit a világra. A legnagyobb kihívást nekünk nem a „nikotin függőség” jelentette, hanem a megszokás. Elhitettük magunkkal, hogy minden nehézséghez és akadályhoz segítségre van szükségünk, a segítséget pedig tévesen a cigiben láttuk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .