…mert az élet az úr!

Naplemente

Az alábbi videóban pusztán vlogolni szerettünk volna, de Szimba átvette az irányítást a videó felett. A vörös macska tökéletes megtestesítője volt a változásnak, ahogy a mesebeli oroszlánkirály a reménynek…

A magányos ember nap mint nap a hiábavalósággal néz szembe, hiszen életünk egy mókuskerék, melyben csak taposunk, csak taposunk, de soha nem jutunk egyről a kettőre. Sajnos nagyon sok és sokféle magány van. A klasszikus értelemben vett magányos ember egyedül él, de sajnos családokban és párkapcsolatokban is rengetegen élik magányosan mások életét a sajátjuk helyett.

A világ működése minden értelemben a körforgáson, a változáson alapul. Mi hiszünk a pillangó effektusban, hiszünk a titokban (de nem a piros sportautóban!), és hiszünk saját magunkban, a saját döntéseinkben. Az örök pénzhajtás magányossá teszi az embert, míg az elfogadás új kapukat nyit a világra. A magadban való hit elvesztése, a reménytelenség nem a te hibád, hanem a túl magas társadalmi elvárásoké, amiknek a legtöbben nem tudnak megfelelni.

Az embert nem az teszi boldoggá, ha más által kitűzött célokat ér el, amit a TV, a YouTube, vagy épp az Instagram diktál! Az általános elégedettség akkor születik meg, amikor elfogadjuk saját kis világunkat és megpróbáljuk abból kihozni a legtöbbet. A változás csak jót hozhat!

A mi világunk a csapvíz nélküli házban lehet egy borzasztó dráma, de lehet egy romantikus film is. Mi döntünk arról, kiket ültetünk le a saját mozinkba. A te filmedet hová kategorizálnád? A döntés egyedül a te kezedben van!

A fenti videóban Szimba hozta el a változást! Egy egyszerű sétával is változást idézel elő, hiszen út közben találkozhatsz valakivel, megcsodálhatsz, vagy találhatsz valamit és még annyi minden történhet!

Mindig történik valami! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .