Michael Flatley ihlette videó: zenei ízlésünk, a kaszmaty

„A zene az kell, mert körülölel és nem veszünk majd el…” Ki tudja, miből van ez az idézet? =)

Pesten nagyon szerettünk szórakozni járni, egy kicsit sajnáljuk, hogy a jelenlegi életünkből ez kimarad, de ami késik, nem múlik! Az alábbi beszélgetést egy Michael Flatley videó eredményezte. Az előadást látva szerettünk volna beszélni a zenei ízlésünkről, de a téma kicsit elkanyarodott…

Az ír sztepptáncos Michael Flatley műsorai, az amerikai (film)zeneszerző Hans Zimmer, vagy épp a magyar büszkeségünk; Havasi Balázs világszínvonalú koncertjei éppen úgy elvarázsoltak minket közös életünk során, mint az amerikai Manowar saját szervezésű heavy metal fesztiváljai.

Az Ütközések, a Karib-tenger kalózai, a Gladiátor, a Sötét lovag c. filmeket a moziban ugyanúgy imádtuk, mint a színházban a „Valahol Európában”, a „Hegedűs a háztetőn”, az „Operaház Fantomja” és még sorolhatnánk a filmeket, a színdarabokat, a helyszíneket és a nyaralásainkat. Mindenhez köt valami emlék, amire nagyon jó visszaemlékezni.

Mindenkinek legalább ilyen jó élményeket kívánunk a zéletébe! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .