Miért hagytuk el a komfortos fővárost?

Fogadjunk, hogy ha megkérdeznénk tőled, mi lehet a legrosszabb ANYAGI dolog az életben, ami történhet veled, azonnal tudsz válaszolni! Fogadjunk, hogy százból száz ember ugyanezt mondaná, mint te. Vagyis vannak olyan dolgok, amiket drámaként neveltek belénk, ezért drámaként is éljük meg.

Sajnos az élet értelmét nagyon durván elferdítik az emberi tudatban. A tárgyaknak, a kényelemnek túl nagy feneket kerítünk! Mi van, ha elveszítjük ezt, mi van, ha elveszítjük azt… Mi lenne, ha semmit nem veszítenénk el, mert nincs semmink, csak a valódi (nem pénzbeni) értékeink?!

Mi azt mondjuk, hogy mindenki döntse el maga, hogy neki mi jelenti az élet értelmét! Mi bevállaltuk és beugrottunk a mélyvízbe. Sosem gondoltuk volna, hogy az igazi élet ennyi mindenre megtanítja a zembert!

Néhány éve még mi sem hittük volna, hogy ez menni fog, egy „nyaralásfélének” indult a dolog, aztán kalandként folytatódott. 4 év távlatából azonban már közel sem beszélhetünk kalandról, mégis soha nem látott löketet adott mindaz a minket körülvevő tennivaló, aminek elvégzésével végre hasznosnak érezhetjük magunkat.

Hidd el, hogy soha nincs dráma, csupán megoldatlan feladat! Minden csak hozzáállás kérdése! ..és hát mi lehet érdekesebb annál, mint amikor a zember lemászott a fáról és feltalálta magát?! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .