Mit tegyél, ha csípős lett a kaja?

Sok fűszer magában nagy mennyiségben nagyon keserű és ehetetlen (pl. kömény, szegfűszeg, bors, stb.), ezért használjuk csak ízesítésként. Előfordul azonban, hogy kaja készítés közben az ember keze kicsit megcsúszik és túl sok fűszer kerül az ételre.

Ilyenkor sincs minden veszve, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésre az erős ízek elnyomására, a csípősség enyhítésére. Ilyen a tejföl, a ketchup, a majonéz és természetesen nem utolsó sorban a savanyúság.

De mi van akkor, ha nincs otthon savanyúság? Ezt mutattuk meg a videóban! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .