Mit tegyél, hogy a Postán ne vesszen el a küldeményed?

Amikor a zember új életet kezd új helyen, nagyon sok mindenre nem gondol. A postaláda kérdése pl. egy alapvető dolog, mégsem tulajdonítunk túl nagy jelentőséget neki. Sajnos minden korszerű és modern kütyü ellenére a hivatalos levelezések zömét nem lehet elektronikusan intézni, ezért sok esetben még mindig papíralapú válaszleveleket kell várnunk.

De a válasz csak nem jön meg. Mi már nem először jártunk így, ezért igyekszünk mindig észben tartani a lehetséges határidőket. Nem vagyunk türelmetlenek, de amikor ez a zidőpont már nagyon közeli, jóhiszeműen telefonálunk a zadott hivatalba (a Jenőhöz =D), vagy e-mailben érdeklődünk, hogy mi történhetett.

A csúszással nekünk sosem volt problémánk, csak az értesítés hiányával. Ha pedig valótlanul azt állítják, hogy „nem volt otthon, nem vette át”, az eléggé vérlázító, mikor a zember itthon várja a küldeményt a beígért időben. Megnyugtató érzés, hogy ez a probléma nem a mi lelkiismeretünket kell, hogy mardossa. Mi át tudjuk venni személyesen a levelünket, de a hazug ember nem tud elszámolni a saját lelkiismeretével! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .