Nagyon nagyon sok ló | Tárgyalás

A ló gyönyörű állat. Ha sok van belőle, még gyönyörűbb. Ez a lovastanya egy kerékpárút mellett húzódik végig, ilyen sok lovat még soha életünkben nem láttunk egy kupacban. A látvány szépségét nem csak a lovak jelentik, hanem az az óriási terület, ami méreténél fogva olyan élményt nyújt, mintha a lovak a szabadban lennének.

Hihetetlen, hogy volt idő, amikor ez a látvány nem csak egy ábránd volt, a véget nem érő zöld fennsíkok vad lovakat rejtettek a völgyekben. Bármilyen vadat látunk, mindig egymásra nézünk és elmosolyodunk, nagyon jó érzés az állatok közelsége. Az őzek mellett nagyon csípjük a birkákat is és lovakat is, ha sok állat van egy helyen, az még érdekesebb látnivaló az irodaházak után.

Mi értünk a nyelvükön, ez a videóból is kiderül. Előfordul, hogy meg kell vitatnunk ezt-azt, ilyenkor összehívjuk a bandát és elmagyarázzuk a teendőket. Most is ez történt. Próbáltuk felvilágosítani a lovakat, hogy miért nem mehetnek ki a legelő távolabbi pontjára, de többen is felszólaltak és nem tetszésüket fejezték ki az ügyben… =D

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .