Naplemente helyett: Kiscipő trollkodik

Egy naplementére indultunk, amikor keservesen nyávogott utánunk egy fél pár Kiscipő. Mit tehettünk, megvártuk, megdajkáltuk, ölünkbe vettük, így végül nyakunkban a Kiscipővel késtük le a naplementét. Cipő most már rendre kettőnk közé áll. Szilveszterkor a tűzijátékot késtük le miatta, most pedig a a tavaszi sétánkat trollkodta végig a büdösse! =D

Cipő teljesen más természetű #macska, mint Bibi. Sokkal elevenebb és játékosabb, a többieknél pedig sokkal szelídebb. Koko simán lezavar egyet a többieknek, ha már nincs kedve a társasághoz és Töpszli is bármikor odacsap, ha nem tetszik neki valami. Ezek a farkastörvények, amikhez nekünk is alkalmazkodnunk kell, hiszen nem szobacicákról van szó.

Szóval Kiscipő jött, trollkodott, majd miután megállapítottuk, hogy lekéstük a naplementét, büszkén hazakísért minket. A napokban a fekete-fehér szőrcsomó a szokásosnál is sokkal hízelgőbb, talán a tavaszt érzi?! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .