Múltkor megmutattuk, hogy készült a hagymásizé, most pedig megmutatjuk, milyen készen, kenyérre kenve. Van ennek a kókuszzsírnak egy rendkívül jó tulajdonsága. A vajjal és a zsírral ellentétben nem kell amiatt aggódnod, mert elfogyott a szalvéta, mert a kókuszolajos hagymás kence kettő az egyben szolgáltatást nyújt! Jóllakatja az embert, miközben gyengéden ápolja a bőrödet! =D
A kókuszzsírost időközben kipróbáltuk gombás tojáshoz is és tökéletesen bevált az előre lesütött hagyma a rántottához is! A sült hagyma sertésszsírral is elkészíthető! De bármilyen zsiradékot használsz, a kenyérre vékonyan kend! Mi próbáltuk már a tejfölt pirított mandulával, a vajas-mézes kenyeret fokhagymával, a bundáskenyeret mogyorókrémmel és vannak még ötleteink! =D
Valamelyik legközelebb majdmegmutatjuk a trutyit is, ami egy májkrém és margarin alapú szendvicskrém és a krémfehér sajtból is nagyon finom reggelinek valót szoktunk készíteni, de sajnos az a közelünkben nem kapható. Meg fogjuk próbálni krémsajtból és ha jó, akkor azt is megmutatjuk! =)