Narancsos palacsinta | Puha palacsintatészta recept

Klasszikus palacsintát ennél (kakaós, túrós, lekváros), vagy inkább kipróbálnál valami újat? A kísérletező kedvűek csináltak már túrórudival töltött palacsintát, tiramisu palacsintát, sós palacsintát és még sorolhatnánk. A mi ízesítésünk semmilyen macerával nem jár, a narancsos palacsintához csupán narancsra lesz hozzá szükséged!

A narancsos palacsinta ötlete vödrös #narancs szezonnak köszönhető. Évekkel ezelőtt, amikor vödörszám vettük mi is a narancsot, a rengeteg narancsot nem lehetett nagyon sokáig tárolni, el kellett fogyasztani őket, mielőtt tönkremennek. A legkevésbé sem bántuk, hogy mindig új és új ételt kellett kitalálnunk, ami a szeretett gyümölcs ízével ízesíthető.

A narancsos palacsinta valójában egy narancs ízű puha és egyáltalán nem rágós palacsintatészta, ami olyan finom, hogy töltelék sem szükséges hozzá! Töltelékkel a narancs ízét elnyomod, ezért célszerű üresen, de porcukorral lehűtve! fogyasztani! A narancsíz így tökéletesen érződik! Ha mégis szeretnéd megtölteni valamivel a narancsos palacsintát, mi a fahéjat ajánljuk hozzá!

Esetleg ha tudsz egy jó kipróbált narancskrém receptet, ami akár a palacsintába is tölthető, örömmel vennénk, ha megírnád kicsivel lejjebb, kommentben! Köszönjük szépen! =)

Puha palacsinta elkészítése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Pin It on Pinterest