Pakkot kaptunk: D. Józsi csomagja

Pár napja kaptunk egy emailt D. Józsitól. Józsi leírta, hogy a zártkert kapcsán talált ránk és magáról, illetve párjáról is mesélt. Azt is megírta, hogy szeretne nekünk küldeni egy csomagot, amit levelében összefüggésbe hozott szomorú történetükkel. Józsi levelének végén ez állt: „Köszönet a videókért, jól érzem magam veletek!”

Mivel nekünk a csomagküldés egy új helyzet, elég sok kérdés járt-kelt a fejünkben ennek kapcsán, de amilyen borzalmas néha a világ és gyakran amilyen rosszindulatúak a zemberek, egy ilyen „kis” szeretetcsomag által nem csak visszaigaolást kapunk arról, hogy van értelme csinálni ezt a zegészet, de az emberekben való bizalmát is valamelyest visszanyeri az ember.

Amit a leginkább meg szeretnénk köszönni Józsinak, az a figyelmesség, az emberség és az ehhez hasonló fogalmak, ami manapság a legnagyobb kincs a világon! Nagyon örülünk, hogy vannak, akik még saját természetük révén őrzik ezeknek a szavaknak a jelentését! =)
Nagyon szépen köszönjük D. Józsi! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .