Pattogatott kukorica ánbokszing (Popcorn unboxing)

Poporn

Idén tavasszal Márton megajándékozott minket egy tasak pattogtatni való #kukorica vetőmaggal. Azelőtt soha nem láttunk még ilyet, úgyhogy nagyon örültünk neki, hiszen imádjuk a pattogatott kukoricát! Alig fél év telt el azóta. Szerény lehetőségeinkhez mérten locsoltuk a kukoricát és most megmutatjuk, lett-e belőle valami!

A neten olvasottak alapján a pattogatott kukoricának való kukoricaszemekben több a nedvességtartalom, mint a többi kukoricában. Ennek értelmében a légmentes csomagolás is számít, mert a kukorica nem száradhat ki és nedvesség sem érheti, ha azt szeretnénk, hogy a szemek hiánytalanul kipattogjanak.

Macerás dolog ez a „#popcorn gyártás”, de mi megpróbáltuk és valószínűleg nem utoljára. Lehet, hogy a következő kísérletünk a mozikban kapható Nacho chips lesz?! Veszünk is egy zacskóval és gyorsan elültetjük a kertben, mielőtt még az első hó leesik. Ja igen! A salsa szósz készítését is meg szeretnénk tanulni. Tudja valaki, hogy az miből van?

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .