Régen történt | Találékonyság: alternatívák

Az alábbi kis történetünk jó példája annak, hogy a gyökeres életmódváltással milyen nem várt problémák merülhetnek fel az ember életében. Ezek apróságok, de ennél sokkal nagyobb változások is felmerülhetnek, amik kevésbé viccesek.

Városlakóként az ember hozzá van szokva ahhoz, hogy az élelmiszerboltok nyitva vannak non-stop, míg vidéken kora este, vagy a délutáni órákban bezárnak az üzletek. Kisebb a választék és a következő üzlet sem egy saroknyira van…

Csak hozzáállás kérdése, hogy ezeket az akadályokat mennyire vesszük nehezen. Az ember életében a változás nem drámát jelent, hanem temérdek felfedezésre váró újdonságot, amit kipróbálhatunk, amiben kipróbálhatjuk magunkat.

Bárhonnan állunk is odébb és bárhová kerülünk, az csupán átmeneti állapot. De ha szinte mindenhol jól tudjuk magunkat érezni, akkor mindenhol otthon vagyunk. Akkor is és ott is, ahol nincs sütő és akkor is, ha van! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .