Retro húsos melegszendvics készítés

Mi és két melegszendvics

Hamburger, hot-dog, melegszendvics, hűtött üdítők. Ilyen és ehhez hasonló feliratokat már egyre kevesebb helyen lehet látni, mert a büfék teljesen átalakulnak korszerűbb, helyben sütős, helyben melegítősre. Ezek a péksütemények finomak, de sajnos messze nem egészségesek (tisztelet a kivételnek, ha egyáltalán van ilyen!)

Mi azokat a büféket szeretjük és keressük, ahol a hagyományos módon készítik a kilencvenes évekbeli melegszendvicset: hosszú kiflire húskrémet kennek és erre szórják a reszelt sajt. A tetejére jöhet a ketchup és a majonéz és utána a 2 deci kóla szigorúan műanyag fehér pohárban.

Sajnos az ilyen büfék már ritkaságnak számítanak, pont úgy, mint azok a cukrászdák, amik pici falvak jelentéktelennek tűnő kis utcácskáiban vannak, mégis messze sokkal finomabb sütiket kínálnak, mint az ipari cukrászdákban, amik csak margarinból és cukorból vannak összerakva.

A klasszikus húsos melegszendvics receptjét megszereztük, mostmár csak egy jó cukrászdát, vagy egy felülmúlhatatlan süti receptet kéne találnunk! =)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .